A zöldségeket megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk. A póréhagymát megmossuk, majd vékony karikákra szeleteljük, és a zsiradékon elkezdjük párolni. Amikor a póré kicsit megfonnyadt, hozzáadjuk a zöldségeket, és pár percig közepes tűzön fedő alatt pároljuk.
A zöldeket (oregánó, petrezselyem, bazsalikom) felaprítjuk, és a zöldségekhez adjuk, majd megsózzuk. Újra lefedjük és hagyjuk párolódni 5-6 percig. Levesszük a fedőt, megkavarjuk a zöldségeket, és hozzáöntjük a paradicsomlevet. 5 perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.