A zöldségeket alaposan megmossuk, majd megtisztítjuk, és apró kockára vágjuk.
Egy nagyobb lábasban felmelegítjük az olívaolajat, és rátesszük a zöldségeket. Pár percig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel vagy zöldségalaplével, hogy ellepje. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt 20-25 percig főzzük.
Hozzáadjuk az összevágott hámozott paradicsomot, a lecsepegtetett vörösbabot és a felaprított petrezselyemzöldet, majd felöntjük a maradék vízzel, és tovább sózzuk és borsozzuk. Melegen vagy hidegen, parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.