Elkészítés: A burgonyákat megmossuk, majd héjában, egyhén sós vízben puhára főzzük. A vékony héjat lehámozzuk, a burgonyát hagyjuk hűlni. Amikor langyosra hűlt, karikákra szeleteljük. Időközben a tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, majd karikára vágjuk.
A majonézt és a tejfölt a mustárral, a porcukorral, sóval és borssal habverővel simára keverjük /nem verjük!/, adunk hozzá kb. 1 teáskanál olívaolajat, és ismét összekeverjük a citromlével, az apróra vágott fokhagymával és lilahagymával ízesítjük.
Végül belekeverjük a zselatinport, és ráöntjük a karikára vágott burgonyára és tojásra. Laza mozdulatokkal átforgatjuk, hogy a lével jól elkeveredjen. Alufóliával kibélelt formába tesszük, ügyelve a hézagmentességre. Hűtőszekrényben hagyjuk állni legalább 3-4 órát.
Tányérra borítva tálaljuk, díszítése lehet salátalevél, paradicsom, paprikakarika...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.