A tésztához a forró vízzel lemosott citromok héját lereszeljük, és a levüket kinyomjuk. A szoba-hőmérsékletű vajat és a cukrot habosra keverjük. Váltogatva hozzáadjuk a citromhéjat- és lét, valamint a kókusztejet, majd simára keverjük. A lisztet elvegyítjük az élesztőporral, a kukoricadarával, valamint a kókuszreszelékkel, és a citromos masszába dolgozzuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy 26 cm-es kapcsos tortaformát kikenünk vajjal, és egyenletesen meghintjük liszttel. Beletöltjük a tésztát, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 50 percig. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e, majd kivesszük, és hűlni hagyjuk.
Közben a porcukrot csomómentesre keverjük a kókusztejjel és a citromlével. A kihűlt tortát megkenjük a mázzal, végül szoba-hőmérsékleten száradni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.