Összekeverjük a puha vajat a cukrot és a tojások sárgáját. Fokozatosan a masszához adagoljuk a kakaót, a lisztet, a sütőport és a tejet.
A kikevert tésztát egy zsiradékkal kikent és liszttel megszórt tepsibe öntjük. A tészta felületét megkenjük lekvárral. A töltelékhez kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, hozzákeverjük a cukrot, majd a kókuszreszeléket.
A kókuszos masszát a lekvárrétegre kenjük, és a süteményt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Málnalekvár helyett bármilyen savanykásabb lekvárt használhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.