A répát megmossuk, meghámozzuk, és hasábokra vágjuk. A káposzta külső leveleit távolítsuk el, a torzsáját vágjuk ki, a többit csíkozzuk fel. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A céklát meghámozzuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Az előkészített zöldségeket a hagymás alaphoz keverjük, és néhány percig pirítjuk. Felöntjük 1 l vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve, kis lángon, a levest addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
Végül a levest ecettel ízesítjük, majd egy nagy csipet őrölt köményt teszünk bele. Felaprított snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.