A megmosott húsokat egyforma nagyságú kockákra vágjuk, megpirítjuk a felforrósított olajon, majd hideg vízzel felöntjük, beledobjuk az egész borsot, a babérlevelet, és megsózzuk. Lefedve főzzük, míg a hús megpuhul.
A sárgarépát, a zellert, a céklát és a hagymát megtisztítjuk. A hagymát karikázzuk, a többit felkockázzuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, torzsáját kivágjuk, majd legyaluljuk vagy csíkokra szeljük. A zöldségeket a húshoz adjuk.
A paradicsompürét is hozzákeverjük. Ha szükséges, a leveshez öntünk még egy kis vizet, és további 10 percig főzzük. Akkor kész, ha a zöldségek is megpuhultak. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk.
A kész levest tányérba merjük, kevés tejfölt beleteszünk, és petrezselymet szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.