Elkészítés: A 4 tojásból és a piskóta hozzávalóiból lapot sütök, lehúzom a sütőpapírt, és melegen feltekerem, a sütőpapírba csomagolom, és hűlni hagyom.
A körtét hámozom, és apró kockára vágom, lábasba teszem, hozzáadom a cukrot, a citromlével, a borral felfőzöm. Csipet sóval ízesítem, és a fűszereket belerakom. Amikor kissé megpuhult, kevés vízzel felkeverem a keményítőt, és a körtekompóthoz adagolom, hogy besűrűsödjön. Ízesítem a reszelt citromhéjjal és a vanília-aromával. Félreteszem hűlni, a fűszereket eltávolítom belőle.
Kihűlés után lazán hozzákeverem a krémsajtot, majd a piskótatekercset megtöltöm vele. Feltekerem, majd olvasztott csokival bevonom, és a kekszel kirakom, kekszmorzsával megszórva díszítem. Ferdén szelve tálalom jól behűtve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.