A tésztát kitekerjük, és egy 26 cm-es, kivajazott, kapcsos tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen. A túllógó részeket levágjuk, majd villával megszurkáljuk a tészta alját, és a 180 fokos sütőben 10 percig sütjük.
A tésztára simítjuk a felforrósított lekvárt, és elrendezzük rajta a kimagozott, felszeletelt almákat.
Egy kisebb lábasban cukrot karamellizálunk, és az olvadt, barnuló cukorhoz hozzáadunk néhány evőkanál tejszínt. Az így kapott szószt a tortára kanalazzuk, és 180 fokon 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.