A lisztet összedolgozzuk a porcukrral, vajjal, a vaníliás cukorral és a tojással. A tésztát folpakba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük fél órára, majd kinyújtjuk kb. 34 cm átmérőjű körré, és egy 28 cm-es piteformába fektetjük.
A vaníliás pudingport felfőzzük a tejjel és a cukorral. Ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a túrót, majd rákenjük a tésztára és megkenjük sárgabaracklekvárral.
A körte magházát kivágjuk, a húsát felszeleteljük, és meglocsoljuk a citrom levével, és a pite tetejére rakjuk. 180 fokos sütőbe kb. 35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.