A csirkehúst apró kockákra vágjuk. A hagymát és a paprikát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, megsózzuk, megfűszerezzük, és addig pároljuk, amíg a hús meg nem puhul.
A kész húshoz hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, a karikára vágott csilipaprikát, a szójaszószt és a kevés vízben elkevert étkezési keményítőt, majd állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük.
A nyers burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. A lereszelt burgonyát megsózzuk és befűszerezzük, hozzáadjuk a lisztet, a tojást és az összezúzott fokhagymát.
A masszát alaposan összekverjük. Egy serpenyőben felhevítjük a zsiradékot. A burgonyamasszát evőkanál segítségével a serpenyőbe adagoljuk, majd a kanál hátával laposra simítjuk. Az aranybarnára sütött lepényeket megtöltjük a csirkehúsos masszával, majd melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.