A tejből, búzadarából és cukorból tejbegrízt főzünk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Amikor kihűlt, hozzáadjuk a túrót, és jól összedolgozzuk a tejbegrízzel.
Ebben a fázisban még igény szerint édesíthető a túrógombóc. Ezután nedves kézzel gombócot formázunk, majd a közepébe helyezzük a gyümölcsöt, mandulát ízlés szerint.
A kész gombócokat kókuszreszelékben megforgatjuk, majd ízlés szerint tálaljuk.
Meggymártás: a meggyet szétfőzzük, azután lehetőség szerint ledaráljuk vagy nagyobb lyukú szűrőn átpasszírozzuk, ízlés szerint cukorral édesítjük és étkezési keményítővel sűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.