Először a lángosttésztát készítjük el. A langyos, cukros tejbe elmorzsoljuk az élesztőt, majd letakarva felfuttatjuk. A lisztet egy tálba tesszük, hozzákeverjük a sót, beleütjük a tojást, hozzáadjuk a kefirt, majd a megkelt élesztőt. Jól kidolgozzuk és letakarva fél óráig kelesztjük.
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Egy lábasban étolajat hevítünk. A csirkemellszeleteket a lángostésztába mártjuk, egy evőkanál segítségével eloszlatjuk a tésztát mindkét oldalán és kisütjük fedő alatt, lassú tűznél, fordítás után fedő nélkül.
Mexikói vegyes zöldségkeverékkel összekevert rizzsel és jó hideg tejfölös uborkával fogyasztottuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.