Elkészítés: A paprikát és a paradicsomot váltott vízben megmosom, a paprikát félfőre, a paradicsomot szeletekre vágom.
A paradicsommal kezdem a főzést, ízesítem kevés sóval és cukorral. Amikor kicsit összeesik, ráteszem a paprikát is, a forrástól számítva, gyakran kevergetve, 30 percig erőteljesen főzöm, majd a hőmérsékletet takarékra veszem, és az előkészített üvegekbe forrón belemerem. Fátyolni Na-benzoátot teszek minden üveg tetejére, frissen tartó fóliával letakarom, az üveg tetejét szorosan rácsavarom.
Hűtőtáskába teszem az üvegeket, jól betakarva 1 napig szárazdunsztban hagyom, majd végleges helyére állítom őket.
Sót és cukrot éppen csak annyit használok, amennyitől enyhe ízt kap, nem marad annyira natúr ízű.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.