A füstölt szalonnát felkockázzuk, a megtisztított hagymát vékonyan felszeleteljük, a paprikát és a paradicsomot közepes nagyságú darabokra vágjuk. Minden hozzávalóból 1-1 evőkanálnyit félreteszünk.
A szalonnát kisütjük, a zsírt leszűrjük. Felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Félrehúzzuk, és pirospaprikával meghintjük. Elkeverjük, és hozzáadjuk a feldarabolt paprikát. Fedő alatt félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, majd puhára pároljuk.
Botmixerrel pürésítjük a levest, majd átszűrjük. Ismét megsózzuk. Végül megpirítjuk a bagettszeleteket, rákanalazzuk a félretett szalonnát és zöldségeket és a levessel fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.