A füstölt szalonnát felkockázzuk, a megtisztított hagymát vékonyan felszeleteljük, a paprikát és a paradicsomot közepes nagyságú darabokra vágjuk. Minden hozzávalóból 1-1 evőkanálnyit félreteszünk.
A szalonnát kisütjük, a zsírt leszűrjük. Felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Félrehúzzuk, és pirospaprikával meghintjük. Elkeverjük, és hozzáadjuk a feldarabolt paprikát. Fedő alatt félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, majd puhára pároljuk.
Botmixerrel pürésítjük a levest, majd átszűrjük. Ismét megsózzuk. Végül megpirítjuk a bagettszeleteket, rákanalazzuk a félretett szalonnát és zöldségeket és a levessel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.