A megmosott csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk borsozzuk és átforgatjuk a mustárban. Ezt követően letakarva betesszük a hűtőbe kb. 2 órára.
A hagymát, a paradicsomot és a paprikát megmossuk, majd vékonyan felszeleteljük.
A tepsit kikenjük kevés vajjal, a csirkemellet belerakosgatjuk, picit sózzuk, borsozzuk és rátesszük a paradicsom szeleteket, majd a paprikát és végül az újhagyma karikákat is.
Alufóliával letakarjuk és előmelegített 180 fokos (légkeveréses) sütőben kb. 30 percig sütjük. Ezután levesszük róla fóliát (ha túl sok a lé alatta, leöntjük), megszórjuk a tetejét a reszelt sajttal és fólia nélkül sütjük tovább kb. 15 percig.
Tálalhatunk mellé sült burgonyát, vagy párolt rizst is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.