Robotgéppel összedolgozzuk a feldarabolt vajat a cukorral és vaníliás cukorral, a liszttel, az őrölt fahéjjal, valamint a tojással. Kézzel sima tésztává gyúrjuk, és letakarva kb. 30 percre hűtőbe tesszük.
Enyhén lisztezett deszkán 3 mm vastagságúra nyújtjuk a tésztát és kiszúrunk belőle kb. 60 darab 6 cm átmérőjű szívet. Minden másodiknak a közepéből kiszúrunk egy-egy 3 cm-es szívet.
A linzereket 2 sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben tepsinként kb. 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Az egész linzerszíveket a megmelegített, majd simára kevert gyümölcszselével (vagy lekvárral) megkenjük, és finoman rányomjuk a porcukorral előzőleg meghintett lyukas szíveket. Az esetlegesen megmaradt gyümölcszselét a sütemények közepébe kanalazzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.