A munkalapon kiterített leveles tésztából kivágunk 8 db 7 x 7 cm-es négyzetet. Egymástól kellő távolságban sütőpapírral leterített tepsibe vagy sütőlemezre fektetjük, és az oldalukat megkenjük tejjel. A négyzetek köré kissé magasabb szegélyt nyomkodunk a maradék tésztából kivágott csíkokból, a közepüket pedig óvatosan megszurkáljuk villával.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Közben a töltelékhez a leforrázott paradicsomok héját lehúzzuk, majd húsukat a szárrész és a magos rész eltávolítása után apróra kockázzuk. A hagymát és a lila hagymát finomra vágjuk, a bazsalikomleveleket vékony csíkokra metéljük.
Az előkészített hozzávalókat tálban összeforgatjuk az avokádóolajjal, majd megsózzuk, megborsozzuk, és a párnákra töltjük. Az előmelegített sütőben sütjük kb. 15 percig vagy amíg a megemelkedett tészta aranybarna színt kap. A sütőből kivéve hűlni hagyjuk.
Közben a megmosott és kicsumázott paprikát vékony csíkokra vágjuk, a tonhalat és az olajbogyót lecsepegtetjük. Végül elosztjuk őket a kihűlt párnákon, és tetszés szerint vízitormalevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.