A tonhal konzervről leszűrjük az olajat. Serpenyőbe töltjük és megpároljuk rajta a felkockázott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a villával kissé szétszedett tonhalat. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az apróra vágott vagy préselt fokhagymát is. Végül a tejfölt keverjük bele.
10 percig főzzük, majd a végén hozzáadjuk a friss, felaprított petrezselymet.
A tésztát a csomagoláson feltüntett utasítás szerint sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, majd hozzáforgatjuk a tonhalas szószhoz.
Megjegyzés
Rizzsel is finom, ha nem szeretnék tésztával fogyasztani.
A receptet és a fotót Moffancs küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.