A megtisztított hagymát és fokhagymát apróra kockázzuk, majd a lábosban felhevített 2 ek olívaolajon üvegesre pároljuk. Hozzákeverjük a paradicsompürét, és tovább pároljuk egy rövid ideig. Hozzáadjuk a konzerv paradicsomot, felforraljuk, majd közepes tűzön főzzük 7 percig.
Közben a spagettit forrásban levő bő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. A lecsepegtetett kapribogyót és tonhalat a szószba keverjük. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük.
A leöblített petrezselyem levélkéit lecsipkedjük. A tésztát leszűrjük, és összeforgatjuk a tonhalas szósszal. Végül az egészet megcsepegtetjük 1 ek olívaolajjal, és a petrezselyemlevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.