Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjéből kemény habot verünk. Beleszitáljuk a porcukor felét. A margarint és a megmaradt porcukrot habosra keverjük, majd a tojások sárgáját hozzáadjuk, és tovább keverjük. Ezután a lisztet, a sütőport és a tojáshabot apránként beleforgatjuk.
A tésztát egy 28 cm átmérőjű, kikent tortaformába tesszük, és előmelegített, közepes hőfokú sütőbe téve, kb. 35-40 percig sütjük. Ha megsült, a formában hagyjuk kihűlni.
Közben a csokoládét elforgácsoljuk késsel, a tejszínből a fixálóval kemény habot verünk, és kevés cukorral édesítjük.
Amíg a tészta hűl, a 2 zacskó cappuccinót 1,5 dl meleg vízben feloldjuk, majd hozzáöntjük a likőrt.
A tésztát a formából kiborítjuk, és lapjában kettévágjuk. Az alsó lapot visszatesszük a tortaformába. A másikat felaprítjuk, kanalanként meglocsoljuk a likőrös kávéval, és felkenjük a tésztalapra.
Tejszínhabbal megrakjuk, a közepére szórjuk a csokoládéforgácsot, és közben elhelyezzük rajta a 16 db babapiskótát (pontosan kijön).
Jól behűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.