A krémsajtot a porcukorral habosra verjük, majd lazítjuk a habbá vert tejszínnel. Krémlikőrrel ízesítjük, majd 20-30 percre hűtőbe tesszük dermedni.
Szétnyítjuk a piskótatekercset, és megkenjük a jól eldolgozható krémmel. A piskóta hosszanti oldalát kirakjuk az eperrel, majd feltekerjük. A külső felületét is bevonjuk krémmel és eperszeletekkel, végül csíkokra vágott mentalevéllel díszítjük.
A mézet olajon vagy vajon, állandó kevergetés mellett addig melegítjük, míg egy kissé megbarnul. A piskótatekercset ezután meglocsoljuk a folyós mézkaramellel. Hűtőbe tesszük, majd amikor megdermedt, szeletekre vágva tálaljuk.
Megjegyzés
Likőr helyett ízesíthetjük epersziruppal vagy eperdzsemmel is. Amennyiben marad krémünk és eprünk, babapiskótával is készíthetünk desszertet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.