Elkészítés: A fagyasztott zöldborsót pároljuk puhára, szűrjük le, majd főzzük fel a tejszínnel.
A halfiléket helyezzük bőrös felükkel lefelé öntöttvas vagy teflon serpenyőbe, szórjuk meg sóval, hagyjuk állni így 10 percig. Ne használjunk alumínium edényt, mert a termelődő sós lé elfeketíti az edényt! A 10 perc elteltével tegyük a serpenyőt lassú tűzre, forraljuk fel, majd vegyük takarékra a lángot, és főzzük 8-10 percig.
Vágjuk kis kockára a szalonnát, süssük ropogósra.
Tálaljuk tányérra a halat, rá a szalonnát, mellé a tejszínes zöldborsót, adjunk hozzá főtt burgonyát és mustárt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.