Először a csipettésztát készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojást, az aprított petrezselyem zöldjét, megsózzuk, jól összekeverjük, és kidolgozzuk, hogy sima legyen. A tésztát lisztezett deszkán 1 mm vastagságúra kinyújtjuk, és apró darabokat csipkedünk belőle. A végén lisztet szórunk rá, hogy a csipetkék ne ragadjanak össze.
A leveshez az olajba egy gerezd fokhagymát reszelünk, és 3-4 közepes krumplit megtisztítva, felkockázva átforgatunk pár percig. Megszórjuk 2 púpozott evőkanál liszttel, majd egy púpozott evőkanál fűszerpaprikával.
Felengedjük hideg vízzel, hogy kb. 2 liter levest kapjunk. Teszünk bele csípős paprikát, sózzuk és 2 púpozott evőkanál majoránnát szórunk bele. Felfőzzük, és amikor a krumpli már puha, belefőzzük az előzőleg elkészített csipetkét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.