A barackot apróra vágjuk, és hozzáadjuk az áfonyát és a mazsolát. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, majd hozzáadjuk a rumot, és állni hagyjuk.
A tojások fehérjét felverjük a sóval, a sárgájához hozzáadjuk a kókuszolajat, az édesítőt, a szódabikarbónát és a citromlevet. Habverővel alaposan összedolgozzuk, és óvatosan a tojáshabhoz keverjük. A masszához kanalanként hozzáadagoljuk a lisztet, majd óvatosan összekeverjük.
A masszát szilikonos pitetálba simítjuk, és a tészta tetején elrendezzük a kinyomkodott gyümölcsöket és a málnát. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Bármilyen diétába beilleszthető, cukorbetegek is fogyaszthatják.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.