A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy 20x28 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját összekeverjük a kókuszolajjal, 1 tk reszelt citromhéjjal és 2 ek citromlével.
A tojások fehérjét egy csipet sóval habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és kemény habbá verjük.
A tojássárgájás-kókuszolajos keveréket a tojáshabhoz adjuk, és egy spatulával óvatosan összeforgatjuk. Ezután fokozatosan beleszitáljuk a lisztet, és finoman elkeverjük benne.
Az így kapott masszát egyenletesen eloszlatjuka tepsiben, majd a tetejét kirakjuk a friss málnaszemekkel. A piskótát az előmelegített sütőbe toljuk, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd felszeleteljük, és porcukorral megszórva kínáljuk.
Megjegyzés
Finom, nagyon egyszerű elkészíteni, és még egyszerűbb elfogyasztani! Tejmentes piskóta recept.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.