A tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet alaposan összekeverjük a sütőporral. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük.
A kemény habba fokozatosan belekeverjük a cukros tojássárgát, és egy kanál segítségével óvatosan belekeverjük a sütőporos lisztet, ügyelve arra, hogy a fehérjét ne törjük össze.
Közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük.Sütőpapírral bélelt tepsiben 20 perc alatt megsütjük a piskótát. Közben a sütőajtót nem nyitogatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.