1. Az almát meghámozzuk, lereszeljük és a cukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal egy edénybe tesszük, és megpároljuk. Mikor a levét feldobta, le is vehetjük a tűzről.
2. A lisztet a sütőport összedolgozzuk, hozzáadjuk a többi alapanyagot, és összegyúrjuk. Lisztezett felületen kinyújtjuk tepsi méretűre, sütőpapírt teszünk alá.
3. Tésztára simítjuk az almát, a levéből ne kerüljön sok a tésztára. 180 fokos sütőben kb.25 percig sütjük.
4. A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk. A tojáshabot az almára simítjuk, és továbbsütjük, amikor a hab teteje aranybarna lett, kivesszük a sütőből. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.