Elkészítés: Az egrest megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. A tepsit (kb. 25 x 25 cm) kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük.
A vajat habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és egy csipet sóval. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjük a keményítővel, a sütőporral, és a vajas masszába keverjük. A formába simítjuk, rászórjuk az egrest.
A szóráshoz a lisztet kézzel összedolgozzuk-összemorzsoljuk a cukorral, a vajjal, a marcipánnal, és a süteményre szórjuk.
Sütőben kb. 45 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.