A leöblített húsos csontot feldaraboljuk és kb4-5 liter hideg vízbe feltesszük főni. Amikor felforrt a habját leszedjük, és 2-3 órán át alacsony lángon főzzük.
A zöldségeket megmossuk, megpucoljuk, a répát és a fehérrépát karikára vágjuk, a zellert és a karalábét félbe vágjuk és az egész vöröshagymával, fokhagymával és a kelbimbóval hozzáadjuk a leveshez. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk sárfánnyal. A levest alacsony lángon további 2 órán át főzzük.
Ha a zöldségek és a csonton lévő hús is megpuhult, a levest leszűrjük.
A cérnametéltet a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Csészébe, vagy mélytányérba tesszük és rámerjük a levest a zöldségekkel és a húsdarabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.