A megmosott, lecsepegtetett bazsalikom és oregánó leveleket a fokhagyma gerezdekkel, olívaolajjal egy aprítógépben pürésítjük, és a paradicsomszószhoz keverjük.
A marhahúsleves-kockát belemorzsoljuk, hozzáadjuk a borsot, az őrölt szerecsendiót, az ételízesítőt, és felforraljuk.
Közben a keményítőt simára keverjük egy kevés vízzel, majd felhígítjuk a maradék vízzel, és a paradicsompüréhez öntjük., és állandó keverés mellett, kis tűzön összeforraljuk. Házi készítésű metélt tésztával tálaljuk.
Megjegyzés
Ha a szószt és a tésztát már korábban elkészítettük, akkor pillanat alatt elkészül ez a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.