A tészta hozzávalóit egy tálban jól összedolgozzuk, 4 darab cipót készítünk belőle.
Eleve sürtőpapíron célszerű kinyújtani (mivel egy kicsit ragacsos a tészta, nehézkes nyújtani), majd egy közepes tepsi hátulján, a sütőpapírral együtt megsütjük 175 fokra előmelegített sütőben, egyenként kb. 7-9 percig. Minden adag tésztával így járjunk el.
A krémhez 20 dkg cukrot karamellizálunk, a tejjel felöntjük, majd a pudingporokkal és a maradék 10 dkg cukorral forraljuk, és sűrűre főzzük.
A kihűlt, főzőtt krémet a habosra vert tejszínnel összekeverjük és a tésztákat összeragasztjuk vele.
A tetejét cukrozott kakaóporral vagy darát dióval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.