A darált húshoz adjuk a fűszereket és a meghámozott és lereszelt hagymát, majd jól összedolgozzuk a tojással. Lisztbe forgatjuk, apró gombócokat formázunk belőle, majd egy serpenyőben, felforrósított vajon átsütjük őket. Fehérborral felöntjük, a citrommal és a mustárral ízesítjük.
Lefedve puhára főzzük úgy, hogy közben pótoljuk az elfőtt levet, ha szükséges. 30 perc után a kapribogyót is hozzáadjuk, majd forrón tálaljuk az időközben al dentére főzött csavart makarónival. A tetejét frissen vágott petrezselyemmel szórjuk meg.
Megjegyzés
Olaszországból hazatérve nagyon átitatott a mediterrán konyha ízeinek világa. igazából nem is volt nagyon időnk kóstolgatni a specialitásokat, mivel nagyon sűrű programot kellett 6 nap alatt megtenni. Azért átéltem egy keveset a Déliek ízvilágából, de a Hotelek szakácsai valahogy nem azokat az ízeket hozták ki a tányéron, amit én elképzeltem. Így kénytelen vagyok magamnak elképzelni, és elkészíteni, mediterrán ételeket. A hazai mindíg jobb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.