Elkészítés:
1.) A pulykahúst megmossuk, felkockázzuk, és kevés olajon, egy teflonban fehéredésig sütjük.
2.) A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és a húshoz adjuk (amikor az már kifehéredett). Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pulykafűszerrel, és néhány percig pirítjuk.
3.) Tűzálló tálba tesszük a gombás húst, és a tetején eloszlatjuk a felkarikázott paradicsomot.
4.) A tojásokat felverjük, összekeverjük a tejszínnel, és a gombás húsra öntjük az egészet. Reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 45 perc alatt készre sütjük.
Nem igényel köretet a fogás, esetleg egy kis savanyúságot kínálhatunk hozzá. Nekünk volt egy kis savanyúkáposztával töltött uburkánk a hűtőben, még Dorka zsúrjáról maradt, ezzel ettük a pulykatálat. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.