A krumplikat puhára főzzük, majd kihűtjük és áttörjük. Az élesztőt a langyos, cukros tejbe morzsoljuk, majd felfuttatjuk.
A maradék hozzávalót összekeverjük a krumplival, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt is. Bedagasztjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk kb. 45 percig.
Amikor jól megkelt, lisztezett felületre borítjuk, és szintén lisztes kézzel alaposan átgyúrjuk. Kb. 2,5-3 cm vastagra nyújtjuk a tésztát, és pogácsákat szaggatunk belőle.
A tetejüket beirdaljuk. Még negyed órát hagyjuk kelni, majd 220 fokos sütőben pirulásig sütjük (kb. 15-20 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.