A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Az újhagymát és a sárgarépát vékonyan szeleteljük, a krumplit felkockázzuk, a medvehagymát, a petrezselymet és a zellerlevelet aprítjuk, a paradicsomot pedig nyolcadokra vágjuk.
Egy fazékban az olaj és vaj keverékén megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a sárgarépát és a krumplit, majd együtt pároljuk.
Néhány perccel később beletesszük a többi zöldséget és a chilit, felöntjük vízzel. Fűszerezzük, belemorzsoljuk a leveskockát, és lassú tűzön addig főzzük, amíg minden zöldség megpuhul.
Az elkészült medvehagymás zöldséglevest a mini mozarellával tálaljuk.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.