Az újhagymát felkarikázzuk és a felforrósított olajon elkezdjük párolni. Amikor kissé összeesett, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, a kisebb kockára vágott zellert, és a karalábét és néhány percig pároljuk, majd beletesszük a rózsáira szedett brokkolit is.
A zöldségeket felöntjük az alaplével és közepes lángon addig főzzük, amíg megpuhul.
A sajtgombóchoz lereszeljük a sajtot. Hozzákeverjük a tojást, a lisztet, a sót, a borsot és a szerecsendiót. A masszából diónyi nagyságú gombócokat formázunk.
A levest felforraljuk és beletesszük a sajtgombócokat, és további 5-8 percig főzzük.
Nézd meg videón, hogyan készül a zöldségleves sajtgombóccal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.