A brokkolit rózsákra bontjuk, megmossuk a cukkinivel együtt. A répát meghámozzuk. A cukkinit és a répát hosszában félbe vágjuk, majd felkarikázzuk.
Lábasba tesszük az előkészített zöldségeket annyi vízzel, hogy legalább kétujjnyira ellepje. Megsózzuk, hozzáadjuk a babérlevelet. Felforraljuk, majd kis lángon főzzük a levest kb. 20 percig.
Közben a darált húst összedolgozzuk a megtisztított újhagyma finomra vágott fehér részével és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsjük 1 nagy csipet frissen reszelt szerecsendióval. Nem túl nagy gombócokat formázunk belőle.
A forrásban lévő levesbe tesszük a húsgombócokat, és 20-25 percig főzzük még. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.