A vöröshagymát, a burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk, a hagymát finomra, a burgonyát és a répát falatnyi darabokra vágjuk. A karfiolt megmossuk, kisebb rózsákra bontjuk.
Egy lábasban felforrósítjuk a vajat, megfonnyassztjuk rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk a burgonyát és a répát, kissé megpirítjuk. Felöntjük az alaplével (leveskockát is használhatunk), és felforraljuk. Hozzáadjuk a karfiolt, és kb. 5-10 perc alatt félpuhára főzzük.
Végül a leveshez adjuk a zöldborsót is, felforraljuk, enyhén sózzuk, és az egészet puhára főzzük. Finomra vágott petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.