A piskótához a 4 tojást külön választjuk a fehérjét habosra verjük. A sárgájához hozzákeverjük a cukrot, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és óvatosan összeforgatjuk a felvert fehérjével.
Kivajazott és kilisztezett fém szív sütőformákba rakunk a piskótából, figyelve, hogy ne legyen sok, mert sütés közben megnő a térfogata. Előmelegített sütőben 10-15 perc alatt 180 C-on megsütjük.
A gyümölcsből pár szemet félrerakunk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk. Mennyiségét az dönti el, mennyire szeretnénk gyümölcsösre csinálni, én 5 dl-nyi pépet készítettem, kicsit sok is lett. Ezt összeöntjük a a joghurttal.
1dl vízben felforraljuk a zselatint, a gyümölcsös joghurtot is felforrósítjuk, majd belekeverjük a zselatint, és hagyjuk hűlni. A megsült piskótákat kb fél cm-es szeletekre vágjuk és, ha a krém elkezdett besűrűsödni bekenjük a piskótákat, úgy, hogy minden darabot fedjen a krém. Betesszük a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.