Elkészítés: A tojások sárgáját 12 evőkanál forró vízzel keverőgéppel 10 perc alatt (kézzel fél óráig fakanálllal) keverjük. Beletesszük a 30 dkg porcukrot, és azzal még 5 percig keverjük. Hozzászitálunk 30 dkg lisztet, amibe sütőport keverünk. Nagyon óvatosan hozzáadjuk a tojások keményre vert habját.
Kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, és
előmelegített, forró sütőben addig sütjük, amíg a teteje nem ragad.
A sütőből kivéve rátesszük a kinyomkodott meggyet. Visszatoljuk a sütőbe, és mérsékelt lángon készre sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A krémhez a 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjünk az előre elkészített pudingot, amit 4 dl tejjel főztünk. Az összekevert krémet egyenletesen a meggyréteg fölé simítjuk.
A mázhoz 10 dkg margarint 4 evőkanál kakaóval csomómentesen elkeverünk, majd lángelosztón langyosítjuk addig, míg folyékony nem lesz. Ezután a krém tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.