A diós banánkenyértorta elkészítéséhez a sütőt 165 fokra előmelegítjük. Egy kb. 20-22 cm-es, kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt fektetünk.
A tojást a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a pépesített banánt és a tejfölt, azután a masszához adjuk a szódabikarbónával, sóval vegyített lisztet és a diót, majd alaposan összeforgatjuk, és a formába simítjuk. Kb. 40-45 perc alatt megsütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha a tészta megsült, rácsra borítva teljesen kihűtjük.
A bevonathoz habosra keverjük a hozzávalókat, majd bevonjuk vele a torta tetejét és az oldalát. Durvára vágott dióval díszítjük, és tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.