A szobahőmérsékletű tojásokat egy tálban a cukorral felverjük fehéredésig. Hozzáadjuk az olajat, a tejet, a sót, majd a végén a lisztet. A liszttel már nem kell sokat keverni.
A tepsibe (kb. 20x25 centis) beleteszünk egy sütőpapírt, és beleöntjük a masszát. Kissé folyós, de nem szabad több lisztet belerakni, mert akkor tömör lesz a tészta. Eloszlatjuk egyenletesen és megszórjuk a gyümölcsdarabokkal.
Sütőtől függően kb. 25-30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Ha kihűlt, szeleteljük, ízlés szerint porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.