Egy tálba belerakjuk a fokhagyma granulátumot, 1/2 teáskanál sót és a szárított oregánót. A fűszerek közé helyezzük a csirkecombokat, majd legalább 2 órán át a hűtőben pihentetjük.
Ha kellő ideig állt a csirke, akkor egy serpenyőben olajat hevítünk. A húsokat, bőrös oldalukkal lefelé belehelyezzük a forró edénybe. Nyolc perc után megforgatjuk őket, és további 8 percig sütjük.
A csirkecombokat egy tányérra tesszük. Az olajos, fűszeres serpenyőbe rakjuk a felszeletelt hagymát, fokhagymát, kapribogyót és a maradék sót. Kevergetés mellett 5 percig főzzük, majd belerakjuk a vékonyra szeletelt citromot is.
A mártást felöntjük a borral, ez segít a serpenyő aljára ragadt finomságokat is fellazítani. További öt percig főzzük a szaftot, majd hozzáadjuk az alaplevet és visszatesszük a serpenyőbe a csirkecombokat is. Így főzzük még 5 percig.
Utolsó lépésként az articsókát és az olívabogyót tegyük bele a serpenyőbe, innentől számítva 10 percig főzzük az ételt.
Ha a hús megpuhult, eltávolítjuk belőle a csontokat. Apróra vágott, friss oregánóval vagy petrezselyemmel tálaljuk.
Megjegyzés
Amikor Meghan Markle még színésznőként dolgozott saját blogot vezetett, ahol recepteket is megjelentetett. Bár az esküvője előtt a blog megszűnt, internetes archívumokban most is megtalálható Harry herceg feleségének néhány kedvenc ételének a receptje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.