Serpenyőben felhevítjük az olajat, és nagy lángon megpirítjuk rajta a megtisztított, feldarabolt gombafejeket. Hozzáöntünk egy kevés vizet, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon puhára főzzük a zöldséget. Végül beleforgatjuk a finomra vágott petrezselymet.
A fügéket felszeleteljük. A sajtot vékony szeletekre felvágjuk, és elrendezzük azokat a kenyérszeleteken. A gombaragut rájuk halmozzuk, és a fügeszeleteket elosztjuk rajta. A szendvicseket sütőpapírral leterített sütőlemezre tesszük, a grillfokozatra állított sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.