Az olívaolajat felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott gombafejeket, a paradicsompürét, továbbá a cukrot, és kissé lepirítjuk.
Azután beleforgatjuk a darabolt paradicsomot a levével együtt, ízesítjük egy kevés sóval, borssal, valamint a babérlevelekkel, és közepes lángon, lefedve 10 percig főzzük. Végül a felengedett borsót is a raguhoz adjuk, és további 5 percigfőzzük.
Közben forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a tésztát a csomagolásán megadott utasítás szerint. aA babérleveleket eltávolítjuk a raguból, és beleforgatjuk a leszűrt, lecsepegtetett tésztát. A durvára vágott bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.