Elkészítés: A kuszkuszt egy salátástálba tesszük, megszórjuk sóval és borssal, összekeverjük szárazon, majd leforrázzuk 5 dl forró vízzel. Lefedjük, és 10 percig állni hagyjuk.
Közben a paradicsomot nagyon apróra felkockázzuk. A citromok kifacsart levét, az olívaolajat, a mustárt az 5 fűszer-keveréket összekeverjük.
A mentát és a petrezselymet finomra vágjuk, a kuszkuszhoz adjuk a paradicsommal és a fűszeres citrom-olaj keverékkel, alaposan összeforgatjuk, lefedjük, és hűtőbe tesszük legalább 2-3 órára.
Tálalás előtt alaposan összeforgatjuk, megkóstoljuk, ha szükséges, még ízesíthetjük. Grillezett húsok, halak mellé tökéletes nyári köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.