A tésztához mozsárba tesszük a cukrot és a menta lecsipkedett leveleit. Összenyomkodjuk, hogy homogén állagú legyen. Habosra keverjük a vajat a mentás cukorral. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat és néhány evőkanál lisztet. Összedolgozzuk.
Hozzászitáljuk a megmaradt lisztet, a sütőport és a kakaót. Hozzáöntjünk a meleg vizet, majd összedolgozzuk az egészet alaposan. 2 db 20 cm-es, kivajazott, kerek tortaformába öntjük, és 180 fokon 25 percig sütjük.
A krémhez felforraljuk a tejszínt a mentával. Levesszük a tűzről, és pihentetjük 30 percig. Kiemeljük az ágat, ismételten felforraljuk a tejszínt, és ráöntjük a feldarabolt csokoládéra. Kevergetjük, amíg sima nem lesz, majd hagyjuk kihűlni.
Megkenjük az egyik tortalapot a csokikrém harmadával, majd ráillesztjük a másik tortalapot is. Az egészet megkenjük a csokis krémmel. Hagyjuk megdermedni, majd cukrozott mentalevelekkel és ízlés szerint gyümölccsel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.