Elkészítés: Az 1 kiló sertéscombot 4 vastag szeletre vágjuk, és alaposan kikloffoljuk. A szeletek mindkét oldalát fokhagymás sóval és paprikás, borsos, majorannás fűszerkeverékkel megszórjuk.
A tölteléket elkészítjük: 2 db közepes vöröshagymát apró kockákra vágunk, és 2 gerezd tört fokhagymával 1 kanál vajon megpirítjuk. Hozzáadunk 3 db tojást és 1/2 cm-es kockára vágott 1-2 szelet pirítós kenyeret (ha toast kenyér, akkor 2-3 szeletet). A lényeg, hogy a tojást felitassuk vele. 1 csokor apróra vágott friss petrezselymet, fehérborsot, pici sót teszünk bele, és megkenjük mind a négy szelet hús közepét a masszával. A húsok szemközti oldalai felhajtjuk, majd ellenkező oldal valamelyikéről feltekerjük, így a töltelék nem folyik ki.
Fogpiszkálóval 2 helyen összetűzzük a húsokat, és sütőfóliába helyezzük sorban egy tepsiben. 180 fokos, légkeveréses, előmelegített sütőben 1 óra alatt kész.
Tálaláskor felszeleteljük, főtt burgonyát, burgonyapürét adunk hozzá. Savanyúsággal vagy kompóttal díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.