Kevés langyos vízzel elkeverjük az élesztőt. Az átszitált liszthez hozzáöntünk 2 dl vizet és az olivaolajat, megsózzuk, és végül az élesztős víz hozzáadása után, 10 percig gyúrjuk. Tálba téve és lefedve 90 percig szóbahőmérsékleten kelesztjük.
A rozmaringot kevés olajon pírítjuk, majd leszűrjük. A lehűlt olajat a megkelt tésztához adva összedolgozzuk, és olajos kézzel kisszagatjuk, majd formába rakva ismét kb. 30 percig kelesztjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük. Sütés előtt paprikás olajjal megkenjük a tetejét.
Megjegyzés
Készíthetjük zöldfűszer-keverékkel, olívabogyóval, kukoricával, aprított friss rozmaringgal és annak ehető virágával, stb. Rozmaring a saját kertemből, de cserépben is nevelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.